http://www.parajumpersbelgium.be https://www.parajumpersonlinesale.be http://www.canadagooseonsale.be http://www.troilus.es

SCI-TECH123TEST

Ние на републичкиот фестивал на народни песни и игри „Илинденски денови“ Битола 2013!
rp_ilindenski13-poster.jpg
Фестивал со долга и богата традиција, културна ризница на светски познати и признати ансамбли, оваа година распределени во четири фестивалски вечери и тоа на 29, 30 и 31 Јули, како и интернационална вечер на 1-ви Август во амифитеатарот на античкиот град „Хераклеа“, со почеток од 20:30h.

Бидете и Вие дел од вечерта на фолклорен спектакл, со ансамблите на Бразил, Израел, Турција, Полска, како и концерт на ансамблот на народни песни и игри на Македонија – „Танец“.