http://www.parajumpersbelgium.be https://www.parajumpersonlinesale.be http://www.canadagooseonsale.be http://www.troilus.es

Raptors uppvakta stjärnor med Court säten

Chicago Bulls ‘Taj Gibson tar det till kanten under andra halvan av NBA-basket spel på Barclays Center onsdag december

Duff får också gratis parkering i närheten ACC på Bay Street, möjligheter att träffa och hälsa de tävlande bakom kulisserna, och sin egen personliga kontaktperson inom Raptors organisation som han kan ringa för att uttrycka någon oro som kan uppstå.

canada goose expedition parka Viktigast blir Duff en oinskränkt för att titta på rovfåglarna utföra från arenan ‘är hög hyra distrikt som ofta befolkas av de rika och berömda.

‘Jag kan’ t tänka på en annan professionell sport där du kan få detta nära till spelet, till åtgärden, till spelarna ‘Duff sade nyligen i en intervju.’ Det ‘s otroligt.

‘Inte bara kan du se spelet, kan du höra spelet. Jag har inte’ t inser att tills jag fick säten som var så nära att du kan höra spelarna ropade till varandra, kan du höra bussar skäller ut order eller ropade till spelarna. Det tillför en helt ny dimension. ‘

Så eftertraktade är de fastigheter som rovfåglarna, ekar en trend som redan har skett i hela ligan, har tagit bort det mesta av den omhuldade Courtside placeringen av utskriftsnyhetsmedier som täcker laget på en regelbunden basis.

Sedan starten av ordinarie säsong, är majoriteten av reportrar som används för att njuta av att se åtgärder på golvet mellan de två lag bänkar nu tittar på från högt upp på en nyskapad media enda område inom Air Canada Club utanför 100-nivån .

Det skapade utrymme på golvet för ytterligare 20 platser som snabbt säljs som årskort, öka antalet Courtside sittplatser vid ACC till ca 450, ca 50 mer än ligan genomsnittet.

När man betänker att en främre raden Courtside plats kommer kosta runt $ 1200 per match, och rovfåglarna kommer att spela 41 hemmamatcher under loppet av ordinarie säsong, gör övergången ljud affärsmässighet.

‘Det’ är definitivt lukrativ för oss, nästan omedelbart sålde vi dessa 20 platser ‘, säger Dave Hopkinson, den Chief Commercial Officer på Maple Leaf Sports Entertainment, konglomeratet som äger rovfåglarna.’ När man tittar på vad dessa platser är värda att oss, var det ett ganska enkelt beslut.

‘Men don’ t glömma att vi ‘re också ge fans en chans att komma närmare händelsernas centrum.’

Att inte tala om möjligheten att gnugga armbågar med några av världens ‘mest populära kändisar vars närvaro på NBA spel ligan eftertraktar som en naturlig marknadsföring knep för att driva upp intresset för sporten.

De flesta överlämnas gratis biljetter att sitta Courtside av lagen, och rovfåglarna hålla tillbaka fyra av dessa platser per spel att ge besökande dignitärer.

I utbyte mot de fria dukater kommer kändis vid något tillfälle under spelets gång vara med på den gigantiska videoskärmen som hänger ovanför centercourten eller finnas med kibitzing med maskot.

Hip Hop stjärna Drake, som har årskort och nyligen infört som rovfåglarna global ambassadör, är en vanlig sitter Courtside på Toronto hemmamatcher.

Adam Lind av Toronto Blue Jays fick en Courtside säte förra säsongen att titta på Indiana Pacers när de kom till stan.

När Lind, som är från Indianapolis, visade upp klädd i en Pacers mössa, han försiktigt påmind om att det skulle vara bättre smak om han tog det fart. Han hamnade sitter Courtside i en ny Raptors mössa.

Skådespelerskan Susan Sarandon har varit känt att ibland släppa tillsammans med Michael Douglas, Samuel L. Jackson, Ron Howard, Eugene Levy och Lou Gossage.

‘I språkbruk av vår liga, är dessa Hollywood platser’, säger Hopkinson. ‘Det kom verkligen människor’ uppmärksamhet år sedan när Spike Lee var ständigt ses sitta Courtside på Knicks spel vingarna bort på Reggie Miller och med Jack Nicholson front och center tittar på Lakers.

‘Dessa är de bästa platserna i huset, och jag tror att de bästa platserna i professionell idrott och de’ re mycket viktigt för oss. ‘

Affärs tungviktare som är vanliga Court besökare på Raptor spel inkluderar publicering magnat Heather Reisman och hennes make Gerry Schwartz, VD för Onex Corp .; Dani Reiss, VD för Canada Goose Inc .; Michael Bratty, en president på riktiga utvecklare Remington gruppen; Armando Baldassarra, en princip med Green Homes; entreprenören Bruce Poon Tip, grundare av G Adventures reseföretag; Robert Herjavec, grundare av Herjavec gruppen; och Sheldon Inwetash, ordförande och VD på Pinetree Capital Ltd.

Ron Marinic är en 41 år gammal hem designer från Ancaster, Ont., Som har suttit Courtside på Raptors spel för tre år.

‘Min son vann’ t sluta prata om den tid han fick en boll från [Raptors spelare] DeMar DeRozan ‘, sade Marinic.’ Och min fru fick alla glada att titta på Justin Bieber walking av. Det ‘är en trevlig upplevelse.’

Duff sade hans favorit Courtside säte ögonblick inträffade för två år sedan när New York Knicks kom till Toronto när rookie point guard Jeremy Lin var tal om ligan.