http://www.parajumpersbelgium.be https://www.parajumpersonlinesale.be http://www.canadagooseonsale.be http://www.troilus.es

Mangelfulle lover bety at fuskepels kan komme fra hunder og katter

Det kan være vanskelig å holde oversikt over hvor mange av materialene i klærne våre kommer fra. Hvert land har et unikt sett av regler og handelsavtaler når det gjelder pels, så hvis du ‘re prøver å bare ha grusomhet gratis klær, kan det være tryggest å avoidfaux pels før noen lover er endret eller avklart.

Tenk deg den redsel for å lære at thefaux pels trimmet pels du nettopp har kjøpt ble ikke laget av syntetisk materiale,canada goose outlet http://www.bluegooserun.top/ men hund eller kattepels. Overraskende, i Canada, er dette ikke bare en reell mulighet, men en som er potensielt lovlig. og Australia alle forby import av hunde- og kattepels. Mangler føderale lover andlabelingrequirements, forhandlere i Canada er i stand til å markedsføre pelsen til hunder, katter, kaniner og andre dyr som ‘fauxfur.’

Det er ingen klar bestemmelse tross Canada ‘s konkurranseloven requiringlabelaccuracy for pels å selv bli identifisert. Dette ville være en forseelse straffes med opp til $ 5000 USD eller et år i fengsel. Noen merker vil bli skrevet ut med innholdet’ eksklusive trim, ‘forlater forbrukeren å bestemme hvorvidt den pels som trim er ekte eller ikke.

Katt eller hund kan bli merket som mink om en forhandler for å øke salget.

The Globe and Mail rapporterte at falske Canada Goose parkas pågrepet av politiet brukte hunde- og kattepels. Hansker, leker og figurer ble også funnet med trim fra disse selskapsdyr.

I en fersk Toronto Star etterforskning leverandører var funnet å være villig til å produsere feilmerket elementer på forespørsel. Katt eller hund, for eksempel, kan belabelledas mink hvis en forhandler for å øke salget. Små elementer som leker eller barn ‘s boots wouldn’ t needlabelingat alle. It ‘s disse små elementer som går under radaren, spesielt til en kunde som ikke hadde’ t vurdert muligheten for ekte dyr være i miksen.

Hva er å holde denne praksisen åpen og hva som blir gjort for å endre det?

Det kan virke som Canada ‘Textile Merking loven s ville regulere slike produkter, men med mindre den er fjernet fra dyret’ s hud, ikke pels ikke requirelabelingof arter av opprinnelse.

Den siste regningen relevant for denne saken, C 246: Modernisering Animal Gjerder loven endrer straffeloven og tre føderale forskrifter som forbyr import og mislabeling av hunde- og kattepels, hud og hår. Den søker også å forby import og salg av hai svømmeføtter.

I juni 2016 en elektronisk underskriftskampanje, e 123, ble presentert for House of Commons. Igjen Don Davieshopes dette vil føre til et forbud som symbolsk ‘sender en veldig sterk melding til våre handelspartnere hva verdiene av kanadierne er at vi ikke er interessert i å kjøpe hunde- og kattepels.’ Den ble initiert av Foreningen for beskyttelse av pelsdyr.