http://www.parajumpersbelgium.be https://www.parajumpersonlinesale.be http://www.canadagooseonsale.be http://www.troilus.es

Canada Goose driver Vaughan selskap prez fra prime parkeringsplass

Presidenten i et Vaughan selskapet har oppdaget hans personlige parkeringsplass er strengt for fuglene siden en Canada Goose besluttet å bruke den som en hekkeplass i begynnelsen av april.

Nådig levende president Enzo Macri ble tvunget til å finne et annet sted å parkere siden Penelope så navngitt av ansatte ved Martin Grove Road selskapet overtok den glimrende posisjon.canada goose jakke

Selskapet har satt opp en 50 med 20 fot tapet sonen rundt president og visepresident flekker hele veien til en av fordørene, noe som gir Mother Goose en bred køye inntil den dagen hennes unger luke.

Ikke engang snø eller kraftig regn siste måned plaget den bestemte mamma. Hun satt opp med alt og hennes unge er forventet å ankomme noen dager nå.

Selskapet besluttet å forlate Penelope alene etter å ha konsul Canada dyreliv forskrifter som erklærer kanadiske gjess fredet og mandat bøter på opp til $ 5000 for å drepe dem.

Det var tilgjengelige alternativer for å ødelegge eggene, men selskapet valgte å ikke gjøre det.

Det en gås på frifot i tillegg, en bevinget kriger som gjør at Penelope er beskyttet.

Det ville være hennes kompis, Edgar, som Roves parkeringsplassen, piping på og med angripe ansatte som kommer for nær.

uker siden kom vi inn og skjedd å se en mannlig gås stående kostnad ved hovedinngangen til bygningen vår, og en kvinnelig gås på et reir foran vår president kontor, sier personalansvarlig Angela Moak.

var aggressiv. Han ville stå foran inngangsdører, ville nakken stå oppreist, og han ville spotte over alle på sin vei, sa hun.

Men det var ingenting i forhold til avian angrep, sa Jack Slater, visepresident for kvalitetssikring.

Edgar kom mot ham i en scene som minner om Alfred Hitchcock The Birds.

hadde vært parkering på den andre siden av tomta for å gi gjessene en bred køye og Edgar var trolig 10 eller 15 meters avstand fra meg og piping på meg, og jeg trodde han tok et par truende skritt mot meg. Jeg visste hva han skulle gjøre, og jeg hadde en svart feste tilfelle med meg, som jeg nå mistenker er hva som forårsaker ham til å bli provosert. Så alle plutselig uten forvarsel, fløy han rett på hodet mitt. Han bare prellet av, ga opp og jeg tror han har vunnet, sa Mr. Slater.

Ms Moak sa Edgar synes å ha en forkjærlighet for å angripe ledere, når du står utenfor visepresident bilen i 10 minutter før vaggende bort og la VP en sjanse til å unnslippe.

Dette villjeger isn alltid i aksjon. Noen ganger Edgar later de ansatte alene og hoder til enden av parkeringsplassen for å få mat.

Ms Moak sa de ansatte har lært mye om kanadiske gjess og hvordan det er bra for gås virker enda bedre for gasse.

liker måten Edgar beskytter Penelope og våker over henne. Mennene rundt her kan lære en ting eller to fra måten han opptrer, sa hun og lo.