http://www.parajumpersbelgium.be https://www.parajumpersonlinesale.be http://www.canadagooseonsale.be http://www.troilus.es

Caitlyn Jenner respektert

Caitlyn Jenner respektert

Caitlyn Jenner er ikke til å vinne alle over, og hun har sannsynligvis allerede vet det. Avslører seg til verden som trans, og all den anerkjennelsen som følger med det, har allerede gjort mye for livene til andre trans folk.

Når Caitlyn Jenner fikk Arthur Ashe Award for Courage på Espy Awards nylig, tok hun anledningen til å oppfordre andre til å nå ut til transpersoner som kan ha en vanskelig tid.

Noen ganger blir det overveldende, men med oppmerksomhet følger ansvar, sa Caitlyn Jenner. Som en gruppe, som idrettsutøvere, hvordan du gjennomfører ditt liv, hva du sier, hva du gjør er observert av millioner av mennesker, særlig unge mennesker.canada goose nettbutikk

Min bønn i kveld er å bli med meg, Jenner fortalte publikum. Trans folk fortjener noe. De fortjener din respekt. Og fra den respekt kommer en mer medfølende landet, en mer empatisk samfunn og en bedre verden for oss alle.

Alt over dette landet, i dette øyeblikk er det unge mennesker som kommer til enighet med å være trans. De får mobbet. De får banket opp. De får myrdet, og de begår selvmord.. Hvis du ønsker å ringe meg navn, lage vitser, tviler mine intensjoner, gå videre. Sannheten er at jeg kan ta den. Men for barna der ute kommer til vilkårene med å være til stede med hvem de er, bør de ikke å ta den.

Vi har kommet en lang vei, sa Caitlyn. Men vi har mye arbeid å gjøre.

Uansett hvordan du føler om Caitlyn Jenner om hun skulle / burde vinne denne espy prisen hun redde liv. Det motet. Hughley kunne ikke la det gå.

Hughley sannsynligvis trodde han hadde en begrunnet tilnærming til sin motstand mot Jenner mottok prisen, men hans ord forråde veldig ufølsomhet som Caitlyn fordømte i sin tale.

Hughley sa at Arthur Ashe trivdes i en svært segregert yrke, kjempet han AIDS med verdighet og ære, og Caitlyn Jenner sette på en kjole. Jeg tror ikke det er det samme.

Jeg tror Arthur Ashe og Caitlyn Jenner har svært lite til felles, Hughley hevdet.

Hughley brukt den siste anledning Serena Williams ‘utseende blir spottet å liksom rettferdig tentamen Caitlyn Jenner utseende, med henvisning til henne som Bruce igjen.