canada goose pas cher canada goose solde canada goose pas cher

Поради екстремно ниските температури

vest1
Пола Македонија се наоѓа во жолта алертна фаза поради екстремно ниските температури кои ги зафатија овие 3 региони од нашата земја. Температурата вечерва во Македонија се спушти и до -20 степени, а во Пелагонискиот дел температурата се движи околу -15 степени целзиусови.

Поради снегот, моментално повторно е затворен за сообраќај патниот правец кон Охрид.

За тоа каков ќе биде утрешниот ден според метео алармот сеуште нема информации.