http://www.parajumpersbelgium.be https://www.parajumpersonlinesale.be http://www.canadagooseonsale.be http://www.troilus.es

Марк, пробај да преживееш со просечна плата во Босна

vest7
Основачот на Фејсбук, Марк Закерберг, на 31 декември ги повика корисниците на оваа социјална мрежа да му помогнат во пронаоѓањето на нови идеи за предизвик кој би го спровел во 2015 година.

– Секоја година прифаќам нов предизвик за да ги проширам своите видици и да научам нешто ново за светот, вон мојата работа во Фејсбук – напишал Закерберг на својот профил.