http://www.parajumpersbelgium.be https://www.parajumpersonlinesale.be http://www.canadagooseonsale.be http://www.troilus.es

Еве како се ужива на -16 ºC

Наместо да плачете дека надвор е ладно погледнете како овие луѓе го искористуваат ладното време за да уживаат (на моменти и малку екстремно). Викендов искористете го за да и покажете заби на зимата.

Извор: LadyBook