http://www.parajumpersbelgium.be https://www.parajumpersonlinesale.be http://www.canadagooseonsale.be http://www.troilus.es

Ебензер Плејс -најкратката улица во светот

vest9
Само едно трепкање може да биде доволно за да ја прескокнете Ебензер Плејс . Ако се прашувате зошто тоа е така, треба да знаете дека тоа е најкратката улица во светот.

Таа се наоѓа во градот Уик, Шкотска, па ако некогаш одите на пат во северниот дел на земјата, задолжително посетете ја оваа атракција. Барем ќе бидете сигурни дека нема да ви одземе многу време за да ја видите.