http://www.parajumpersbelgium.be https://www.parajumpersonlinesale.be http://www.canadagooseonsale.be http://www.troilus.es

Бехати Принсло – модел кој ќе ја одбележи 2015та

vest8
Принсло беше актуелна и минатата година (не само поради модните ангажмани туку у поради венчавката со пејачот на Марун 5, Адам Левин). Минатата година, Бехати исто така се наоѓаше во овој каталог, меѓутоа лице од насловната страна беше Кендис Сванпоел.

Инаку Victoria’s Secret издава четири каталози во годината во кои се наоѓаат дел од најатрактивните жени од модниот свет. Фотографиите што ги сними Бехати за новиот каталог се дело на фотографот Грег Кадел.